Mandag d. 1.oktober 2018. Frank Lorentzen: Koncert og foredrag

Koncert med Frank Lorentzen & Marianne Mikkelsen efterfulgt af foredrag med titlen:

Nuet – Lyd og Farver og det indre menneske

Entré: 120/100 kr for medlemmer

Frank Lorentzen er musiker, forfatter, lærer, drømmetyder og energifeltterapeut, som er en pioner indenfor sit felt. Han er selvlært men med 10 års undervisning og private konsultationer hos Bob Moore i årene fra 1983 – 1993. Har udgivet 10 cd’er på Fønix musik siden 1986 og frem til i dag. Han har desuden udgivet bøgerne Bevidsthedens Udstråling – auraens energifelter & subanatomi samt Drømme & Energifelt.

Koncerten er en meditativ og healende koncert i lyd og farver, som vi kalder stilhedskoncert, fordi den skaber stilhed og ro i krop og psyke. Koncerten varer 1 time, hvor de første 35 min. er lyd fra krystalskåle og metalskåle. Den sidste del af koncerten er en kombination mellem krystalsyngeskåle og musikkeyboard. Instrumenter: Syv regnbueoplyste krystal syngeskåle, tibetanske syngeskåle og klangskåle, keyboard. Marianne Mikkelsen: Krystalsyngeskåle. Frank Lorentzen: Krystalsyngeskåle, tibetanske syngeskåle og klangskåle samt keyboard.

Foredraget er en gennemgang af lyd og farvers positive indvirkning på krop, sind og psyke, og hvordan man bruge lyd og farver til udvikling af ens spirituelle potentialer. Det indre menneske er afgørende for, hvordan man har det i den fysiske virkelighed. Det indre menneske vil blive belyst i forhold til drømme, underbevidsthed, dagsbevidsthed og højere bevidsthed, og hvordan man kan bruge bevidsthed om disse lag af psyken til at skabe bedre integration mellem personlighed og sjæl. Til slut vil jeg kort fortælle om mine bøger og min musik.

  1. Det indre menneske – Drømme, underbevidsthed, dagsbevidsthed og højere bevidsthed.
  2. Personlighed og sjæl
  3. Lyd og dens direkte positive påvirkning af krop, sind og psyke
  4. Psykiske farver og deres positive bevidsthedstilstande
  5. Lyd og farver som udviklingsredskaber til integration mellem personlighed og sjæl
  6. Hvordan vi kan bruge musik, lyd og farver i hverdagen til at højne livskvaliteten. Teknikker
  7. Bevidstheden – Bevidsthedens Udstråling – Auraens energifelter & subanatomi
  8. Drømme & Energifelt samt musik