Alle kan Heale.18.03

Mandag d. 18/3 – 2019 kl. 19.30

Christo Blaak (Padam) Vil denne aften demonstrere for os på en underholdende (og helt nede på jorden) måde, at ALLE kan Heale

Selvom mange betragter healing som noget ”svævende”, bliver 18/3 – 2019 ikke en kedelig affære, når Reiki-Mester og psykoterapeut Christo Blaak (Padam) byder på en aften med foredrag og workshop healing, i Aquarius, Norgesvej 6, 9800 Hjørring.�. Ifølge Blaak har flere og flere almindelige danskere gennem de sidste ti år lært at anvende Reiki i deres hverdag, ikke mindst fordi det er så nemt. De har lært det enten for sig selv eller for at give det videre til andre (det kan være familie, venner, børn, klienter). De flestes erfaringer viser, at det at modtage og/eller give sig selv eller andre healing ofte hjælper med til at give en dyb indre ro og større afslapning samt ofte en lindring af smerter og andre lidelser. Mange oplever, at de bliver ”tanket op” og dermed får mere energi og overskud i den travle og (måske) stressede hverdag.
Aftenen er delt op i to: Christo indleder aftenen med at fortælle om (Reiki-)healing og hans egne erfaringer med det gennem de sidste tredive år. I anden del af aftenen – efter kaffe/te pausen – får publikummet mulighed for at afprøve deres nuværende healingsevner og blive inspireret til selv at begynde at bruge denne medfødte evne. Christo Blaak er oprindelig fra Holland, men bosat i Danmark og taler dansk. Han bliver betragtet som en underviser med begge ben på jorden, og blander respekt for den ”usynlige” energi med humor, og masser af eksempler fra sin egen praksis.
Aftenen starter kl. 19.30 og varer cirka to timer. Pris Medlemmer 60.-kr / Gæster 80.-kr