Mandag d. 19. oktober 2020. Foredrag v Eskild Tjalve

BEMÆRK ændret adresse til Sindal bibliotek, Torvegade 15, 9870 Sindal. Pga corona restriktioner kan vi ikke være på skolen Norgesvej, hvor vi plejer at være, så derfor ændret adresse.

Aquarius inviterer til foredrag med Eskild Tjalve mandag d 19 oktober kl 19.00. Sindal Bibliotek, Torvegade 15, 9870 Sindal. Det er på første sal, og der er elevator, hvis der er behov for det.

Entre: 200,- /175,- for medlemmer.

  • Billetter kan forudbestilles
  • – ved enten at betale via mobilpay mrk Tjalve og dit navn til 28451180
  • – eller til vores konto i sparekassen Vendsyssel 9070 1515660069.
  • Resterende billetter sælges ved indgangen .
  • Der er max plads til 20 personer i alt pga covid 19 restriktioner.

EnhedsVerdensbilledet – at være medskabere i Universet
v/Eskild Tjalve

De globale kriser kan ikke bremses alene ved, at vi opfinder nye teknologier, ved grøn vækst eller ved at plante millioner af træer – dette vil være symptomløsninger, der kun kan mildne katastrofernes eskalering for en tid. Det ændrer ikke ved problemernes dybeste årsag, mennesket. Den basale forudsætning for, at Jordens liv kan trives i fremtiden er, at menneskene ændrer sig og lærer at koordinere hjertet og hjernen. Herved åbner bevidstheden sig for visdom, fælles ansvarlighed og ultimativt samarbejde.

Det nye EnhedsVerdensbillede vil blive redskabet, der kan bibringe menneskene den nødvendige udvikling. EnhedsVerdensbilledet handler i sin essens om LIV og BEVIDSTHED, hvor alt er forbundet og virker ind på hinanden.

Det handler således også om samhørighed og kærlighed, som livets vigtigste kraft. De nye forskere kan se, at en ikke-fysisk dimension er reel, at den er lige så virkelig som den fysiske verden, at den står bag den og endda er årsag til den fysiske verden!

Når den etablerede videnskab for alvor åbner sig for det nye, står menneskeheden overfor et samlet verdensbillede, der er så stort og så betagende, at man som menneske må blive ydmyg. Det rummer store potentialer for udvikling af det enkelte menneske og af samfundet.

Vi vil komme ind på nogle universelle love og principper som er gældende i Universet, og som vi mennesker også er underlagt, men som samtidigt er redskaber til, hvordan vi kan skabe det bedst mulige liv for hver af os og tilsammen med alt andet liv.

Vi skal se på, hvad vi hver især kan gøre for at blive bevidst skabende, hvordan vi kan udvikle vores kreativitet, når vi skal skabe alt det nye, der kommer til at ske i de kommende år. Vi vil komme ind på enhedsbevidsthed og helhedstænkning, om klarhed og kraft samt hvordan vi kan arbejde med den højeste fællesnævner i et samarbejde.

EnhedsVerdensbilledet er ikke en drøm, det er i høj grad videnskabeligt understøttet.

De etablerede forskere afviser og bekæmper det på trods af, at det er baseret på seriøs forskning. Men de kommer til at forstå det på et tidspunkt.

Eskild Tjalve er tidligere lektor civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, nu forfatter, spirituel underviser og billedkunstner.